Om fotografen

Mit navn er Daniel Thomsen og jeg har de sidste mange år interesseret mig meget for fotografering. Jeg har været til diverse workshops og kurser, med nogle af Danmarks bedste fotografer. Jeg er også meget interesseret i computere, som er et rigtig vigtig og stort stykke værktøj i den digitale foto verden.

Min store passion er portræt og fest fotografering i form af f.eks. bryllup og konfirmation. Jeg elsker at arbejde med mennesker, og på de store dage er det vigtigt med en god fotograf, så man altid kan kigge tilbage på netop den dag, der betyder så meget for ens egen historie.

Det er også vigtigt at få en fotograf der er klædt på til netop dit arrangement, både hvad angår udstyr, og at fotografen har overblik, så alt bliver forenet perfekt ved din ellers jeres store dag. Jeg er meget diskret, og har fotograferet mange bryllupper, konfirmationer og fester, så jeg ved efterhånden hvornår ting sker, og hvornår det er vigtig at være ekstra meget klar.

Jeg udvikler mig hele tiden, og tager rigtig mange billeder i løbet af kort tid. Ikke kun når jeg er på job, men også i min fritid for at blive endnu bedre og finde de små forskelle det kræver at lave et anderledes og flot billede.